Behov av en ny skrivare

Det är frustrerande när en skrivare går sönder. För en företagare som gör bokföring är det katastrof. Istället för att rusa iväg och köpa ny kan man hyra.

Dagen hade varit lång för Erik som nu när butiken stängt satt sig på kontoret. Det var dags att förbereda inför deklarationen. Det var alltid likadant, tiden ville inte räcka till men nu kunde han inte skjuta upp det längre. Mötet med revisorn var nära och detta var sista stunden att sitta i lugn och ro.

Allt gick smidigt tills han skulle skriva ut papper. Istället för ljudet av skrivaren som satte igång var där fullständig tystnad. Han tittade på skrivaren och insåg att den inte var på. När den väl satte igång fastnade pappren hela tiden och han blev mer och mer frustrerad. Hur skulle han hitta en skrivare på kort tid?

Hyra skrivare

Det kändes inte bra att köpa en skrivare under dessa omständigheter. Han behövde tid på sig att välja. När han kom hem berättade frun, som han talat med en stund tidigare, att det fanns ett företag där han kunde hyra en trådlös skrivare. På så vis kunde han eventuellt laga den gamla under tiden eller hitta en ny.

Frun visade hemsidan och han gillade genast det han läste. Bästa av allt var att han kunde sitta hemma nu på kvällen och beställa den så att den kunde komma så snart som möjligt. Han kunde hyra på månadsbasis vilket innebar att det även ingick service på skrivaren. Nöjd fyllde han i informationen och oron han känt var som bortblåst.