Rusta och matcha hjälper dig på vägen till jobb

Det finns ett jobb där ute som väntar på just dig, du behöver bara hitta det. Få hjälp att hitta det rätta jobbet för dig med programmet Rusta och matcha.

Känner du dig fast? Som att du bara står och stampar på ett ställe utan att komma någonstans? Livet är inte lätt. När man inte har jobb och inte kan göra något, så blir begränsningarna stora. Det är inte alltid så enkelt att veta hur man ska ta sig ur situationen. Vad är det som blir fel, är man inte bra nog?

Det finns ett jobb där ute, ett jobb just för dig. Det gäller bara att hitta det. Du kan behöva hjälp på vägen och det är helt okej. Många väljer att ta hjälp av Rusta och matcha, vilket har visat sig vara väldigt positivt. I programmet får du de verktyg du behöver för att öka dina chanser att få ett jobb.

Vad innebär Rusta och matcha?

Rusta och matcha är ett program för de som är arbetslösa. Det är inte som Arbetsförmedlingen, men många gånger kan man gå med i programmet via dem. Hos Rusta och matcha blir du tilldelad en coach som du har regelbunden kontakt med. Det kan vara fysiskt möte, men även äga rum över telefon.

Ni går tillsammans igenom ditt CV och hur du kan förbättra det. De kan även hjälpa dig att träna på hur du ska svara på en intervju. Du får helt enkelt viktig och nyttig information om hur du ska lyckas få jobb.