Kassasystem för restaurang – effektiv betjäning

Om du driver restaurang måste du se till att underlätta arbetet för din personal. Ett modernt kassasystem för restaurang sparar både pengar och personal.

De flesta svenskar i den äldre generationen känner till en berömd sketch där en restaurangnota skulle delas upp. Ingen av gästerna hade tillgång till penna utan ett läppstift fick användas för att göra beräkningen. Notan gick inte att få ihop ändå, eftersom någon hade smygtagit ett glas likör.

Att dela upp en restaurangnota förekommer inte i alla kulturer men i Sverige anses det viktigt och rättvist. Idag behöver vi dock inte göra noteringar med ett läppstift utan notan kan delas upp via ett molnbaserat kassasystem för restaurang. Eftersom de flesta har tillgång till mobiltelefon kan uppdelningen ske på ett enkelt sätt.

Ett tillförlitligt kassasystem för restaurang

Du är restaurangägare och utsätts för många prövningar. Myndigheter ställer krav på ordning, reda och god hygien i köket. Du måste vara rädd om ditt utskänkningstillstånd som definitivt kommer att vara i fara om Skattemyndigheten upptäcker något fiffel med betalningar och redovisning. Detta gör att du måste installera ett modernt och tillförlitligt kassasystem till din restaurang.

Att driva en restaurang med lönsamhet är inte alltid enkelt. För att tjäna pengar på lunchgäster måste en del av verksamheten ske med självbetjäning. Ett integrerat kassasystem leder till att gästen kan lägga sin beställning och dessutom få ut sin nota digitalt på sin mobiltelefon. Som ägare till restaurangen får du kontroll över verksamheten i realtid och behovet av personal kan optimeras.