Digital redovisning är lättskött

För många företagare låter det jobbigt att bokföra på nätet, men det är en smart lösning, eftersom man slipper alla pärmar och har uppdaterade uppgifter i molnet hela tiden.

Tillhör du den del av folket i Stockholm som vill ha ett papper i handen, för att känna att det finns på riktigt? Förmodligen föredrar du också papperspengar, rejäla hundralappar som du själv kan räkna. Men det är som med alla nymodigheter, man vänjer sig med tiden. När man inser fördelarna med ett nytt system vill man inte byta tillbaka igen. Så om du vill prova något nytt kan du anlita en digital redovisningsbyrå i Stockholm.

Lätt att distribuera information

Du slipper såväl all arkivering av verifikat som risken att datorn kraschar eller att allt blir kaos om du skulle bli sjuk. Det är lätt att logga in från vilken dator som helst, och du kan hämta upp digital information och skicka till Skatteverket och banken. Om du inte själv vill göra det, finns det alltid hjälpsamma medarbetare på en redovisningsbyrå som fixar allt jobbet åt dig. Så just därför är det en bra idé att sköta all bokföring via dator, precis som order och fakturering.

Numera gäller elektronisk information lika mycket som papper, bara det är sparat på ett betryggande sätt. Du sparar också tid på resor och möten när en redovisningsbyrå gör allt jobb digitalt för dig. Det är tid du hellre kan använda till att skaffa nya kunder, sälja mer och ägna dig åt att utvecklas inom ditt specialområde.